Praktische info

Kennismaken met de school

Uw kind inschrijven?

Een basisschool kiezen is een belangrijk moment voor u als ouder. Een basisschool is voor uw zoon of dochter een belangrijk deel in het leven. Maar ook voor u. Als ouder zoekt u een fijne plek, goed onderwijs en optimale begeleiding die aansluit op het niveau en leerproces.

Kennismaken

In de schoolgids en andere documenten op deze site kunt u meer informatie vinden over onze school. Wilt u graag de sfeer op school proeven? Dan bent u van harte welkom voor een rondleiding en kunt u kennismaken met ons team. We vinden het belangrijk om tijdens een oriënterend gesprek meer over ons onderwijs te vertellen. Ook vinden we het leuk om uw zoon of dochter al te ontmoeten. 

Bel voor een vrijblijvende afspraak naar 0318-510093 of mail naar de.ceder@cpov.nl.  

Communicatie met de ouders

Inschrijving

Wilt u uw kind of kinderen inschrijven bij De Ceder? Dan ontvangt u tijdens het bezoek aan onze school een inschrijfformulier.

Extra ondersteuning

Voor de ontwikkeling van kinderen is het belangrijk dat ze op onze school de hulp krijgen die nodig is en bij hen past. We bekijken bij de inschrijving zorgvuldig per leerling of er behoefte is aan extra ondersteuning. We beoordelen voordat we uw zoon of dochter aannemen of we die extra hulp kunnen bieden.